Lainasumma

2 500 €
30 000 €

Laina-aika

2 v.
10 v.
Kuukausierä
Laskelma perustuu 9,99% esimerkkikorkoon. Lopullinen korko määräytyy asiakaskohtaisen luottoarvion perusteella. Esimerkkilaskelma 10 000 euron lainalle viiden vuoden maksuajalla: KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 13,24% kun nimelliskorko on 9,99%, nostopalkkio 0 euroa ja tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kk. Lainan arvioitu maksettava kokonaismäärä on 13 498 €.

Remonttilaina

 

Onko haaveenasi keittiösaareke, jossa voit viihdyttää vieraita seuraavissa illanistujaisissa? Laminaattilattiat, jotka sopii paremmin sisustukseesi? Vesiputoussuihku kylpyhuoneeseen?

Moni haaveilee toimivammasta kodista ja tarvitsisi vain rahaa toteuttaakseen unelmansa. Remontin kustannukset voivat nopeasti nousta korkeiksi ja silloin tarvitaan omien säästöjen lisäksi lainaa kattamaan kuluja.

 

Remonttilainaa ilman vakuuksia jopa 30 000 euroa

 

Jos haluat lainaa ilman vakuuksia hae TF Bank Remonttilainaa. Tee hakemus lainasta netissä, niin saat päätöksen remonttilainasta pääsääntöisesti heti. Saat lainasta henkilökohtaisen tarjouksen, jossa näkyy remonttilainan korko ja kuukausierä. Voit Saada vakuudetonta lainaa jopa 30 000 euroa.

Hae rohkeasti tarpeeseesi sopiva remonttilaina, ja remontoi kotisi tai loma-asuntosi viihtyisäksi!

 

Mikä tarkalleen on remonttilaina?

 

Remonttilaina on vakuudeton laina, jota voit käyttää esimeksiksi eri remontteihin, korjauksiin, uuden rakentamiseen tai vaikkapa sisustamiseen. Vakuudeton laina on laina johon ei tarvise asettaa vakuuksia kuten esimerkiksi asuntoa saadaksesi lainaa. Sen sijaan remonttilaina myönnetään perustuen henkilökohtaiseen luottoarvioon.

Remonttilaina voi olla erityisen hyödyllinen esimerkiksi uusille kodin omistajille, joilla ei ole vielä kertynyt säästöjä, mutta remontille olisi tarvetta. Remonttilainan voi tarvittaessa maksaa pois lyhyelläkin maksuajalla, joka tuo joustoa talouden suunnitteluun.

 

Mihin remonttilainaa voi käyttää?

 

Tapetti repsottaa, tai on edellisvuosikymmenien tyyliä? Keittiökalusteen nupit jäävät käteen? Uusi terassi kohottaisi selvästi takapihasi käyttöastetta? Remonttilainalle löytyy yhtä monta käyttötarkoitusta kuin on suunnittelijaakin, eli käyttökohteen voit määritellä täysin vapaasti itse. Remontin kohteita voi olla esimerkiksi:

 • Kylpyhuoneremontti
 • Keittiöremontti uusine kalusteineen ja lattioineen
 • Poreamme terassille lämmittämään viileinä iltoina
 • Turvajärjestelmä ja sen asennus
 • Kattoremontti
 • Ikkunaremontti
 • Kotitoimisto etätyöskentelyä varten
 • Kodinkoneiden päivittämien
 • Mökkiremontti

Mitä Vaihtoehtoja remontin rahoittamiseen on?

 

Vakuudeton remonttilaina

 

Vakuudeton remonttilaina on sopiva vaihtoehto pienempiin tai isompiin remontteihin ja kunnostuksiin. Esimerkiksi muutaman tuhannen euron vaatimaan lattiaremonttiin voi hakea TF Bank remonttilainaa, jota varten ei tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainaa ilman vakuuksia voi saada jopa 30 000 euroon asti, joten isompikin projekti onnistuu TF Bank remonttilainan avulla.

Vakuudeton laina on hyvä vaihtoehto, jos lainaa varten ei halua asettaa vakuudeksi esimerkiksi autoaan tai asuntoaan. TF Bank remonttilainan voit maksaa pois vaikka kerrallaan ilman lisäkuluja.

 

Vakuudellinen remonttilaina

 

Vakuudellista remonttilainaa voi saada suuremman summan vakuuksia vastaan, ja lisäksi vakuus yleensä vaikuttaa myös koron suuruuteen. Tällaista lainaa varten kuitenkin tulee olla jonkilainen vakuus kuten esimerkiksi auto tai asunto.

 

Asuntolainalla remontin rahoittaminen

 

Asuntolainalla remontin rahoittaminen onnistuu, jos remontti toteutetaan asunnon ostamisen yhteydessä. Tällöin asuntolainaa voidaan hakea kattamaan myös remontin kustannukset. Myöhemminkin remontointi asuntolainalla onnistuu, jos remontin kohde on talon perusrakenteet.

Vaikka asuntolainassa on remonttilainaa matalampi korko, on asuntolainojen takaisinmaksuajat pitkiä. Laina-ajan kasvaessa myös lainan kulut kasvavat. Kannattaakin siis tarkkaan harkita haluatko maksaa remontin kuluja asuntolainan yhteydessä vai nopeammin alta pois.

 

Milloin remonttilaina kannattaa ottaa?

 

Remontilainan avulla et tarvitse valtavia säästöjä toteuttaakseksi pitkäaikaiset unelmasi, vaan voit hajauttaa remonttilainan avulla remontin kustannukset pidemmälle ajalle. Hajauttaminen helpottaa pitkäjänteistä talouden suunnittelua kun valitset sinulle sopivan kuuausierän ja pääset hyödyntämään maksuvapaat kuukaudet tarvittaessa.

Remonttia ei kannata ajatella vain kuluna vaan myös investointina todennäköisesti elämäsi isoimpaan hankintaan eli omaan asuntoosi. Remontti nostaa asuntosi arvoa ja on investointi tulevaisuutta varten.

Remonttia ei myöskään kannata lykätä liian pitkälle tulevaisuuteen, sillä monet viat ja ongelmat kasvavat ajan myötä. Pieni remontti tänään voi muuttua valtavaksi murheeksi tulevaisuudessa.

 

Kotitalousvähennys hyötykäyttöön

 

Muista myös, että ammattilaisia käytettäessä voit hyödyntää kotitalousvähennyksen ja saada osan teettämästäsi remonttityön hinnasta takaisin verovähennyksinä.

Vuonna 2020 teetetyissä töissä kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 €. Omavastuu on 100 € vuodessa. Kun maksat työstä yritykselle, saat vähentää 40 % vähennykseen oikeuttavan työn arvonlisäverotuksellisesta hinnasta. Jos palkkaat työntekijän, voit vähentää 15 % maksetusta palkasta sekä palkan sivukulut. Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi-sivuilta.

Lainan hakeminen on helppoa. Tee remonttilainahakemus suoraan netissä.

Hae lainaa

 • Kilpailukykyinen korko alkaen 7,49%
 • Lainaa jopa 30000 euroa
 • Mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa
 • Ei nostopalkkiota tai avausmaksua

TF Bank Laina

 

Remontti näköpiirissä? Soita asiakaspalveluumme kysyäksesi rahoitusta

Asiakaspalvelijamme ovat käytettävissäsi jokaisena arkipäivänä. Soita asiakaspalveluumme jo tänään!

Hae remonttilainaa pankista