Säästäminen kannattaa

Säästäminen on tylsää, siksi en viitsi säästää. Kuulostaako tutulta? Me tiedämme tunteen, mutta mielestämme siitä huolimatta jokaisen suomalaisen tulisi säästää ainakin pieni vararahasto pahan päivän varalle. Se tuo joustavuutta oman talouden hallintaan, ja mahdollistaa lisätulojen saamisen korkojen myötä. Tilillemme säästäminen on kannattavaa, sillä tarjoamme yhden markkinoiden parhaista talletuskoroista, ja tilin käyttäminen on mahdollista täysin ilman kuluja. Säästösi ovat yhtä turvattuja kuin muissa pankeissa, sillä säästötilillämme on saman suuruinen talletussuoja kuin muillakin Suomessa toimivilla pankeilla. Säästäminen voi olla helppoa, ja aloittaminen kannattaa heti.

 

Säästäminen eri tarkoituksiin

Säästämisen tavoitteet ovat erilaisia. Isompi ostos, lomamatka tai kodin hankinta ovat tavallisia melko lyhyen välin säästötavoitteita. Erittäin hyvä käyttötarkoitus on vararahasto yllättäviä menoja varten. Tai sitten säästötavoitteesi voi olla pidemmän aikavälin turva eläkepäiviä tai esimerkiksi oman loma-asunnon ostoa varten. Olipa tavoitteesi mikä tahansa, TF Bankin säästötili on oiva tapa säästää turvallisesti. 

Aloita säästäminen. Tilin voit avata suoraan verkkosivuillamme.

Avaa Säästötili

  • Kilpailukykyinen korko
  • Talletussuoja 100000 euroon asti
  • Kaksi ilmaista nostoa vuodessa
  • Ilmaiset talletukset
  • Ei hallinnointikuluja

Lue lisää

 

Kysy säästämisestä asiakaspalvelustamme

Asiakaspalvelijamme ovat käytettävissäsi arkisin 8-16. Soita asiakaspalveluumme jo tänään!

 

 

Säästövinkit

4 vinkkiä säästämisen alkuun

 

Budjetointi

Perinteinen tapa saada rahaa kertymään menojen seuranta ja budjetin laatiminen. Budjetoi säästöille tietty osuus, ja siirrä se summa säästötilille jo palkkapäivänä. Näin säästöt kertyvät joka kuukausi varmalla tahdilla.

 

Ostaminen säästötavoitteen täytyttyä

Ennen haluamasi ostoksen tekemistä, säästä samansuuruinen summa tai suurempi säästötilillesi. Eli jos haluat tehdä 100 euron ostoksen, säästä vähintään 100 euroa myös tilillesi. Kun olet saanut 200 euroa kasaan, voit tehdä ostoksen hyvillä mielin.

 

Yhteinen projekti

Tehkää säästämisestä yhteinen haaste ystäväsi tai kumppanisi kanssa. Tämä saa molemmat miettimään omaa rahankäyttöään, ja säästökohteita saattaa löytyä yllättävistäkin paikoista. Tämä sopii esimerkiksi tulevaa yhteistä lomaa varten.

 

Automaatio avuksi

Tee automaattinen rahasiirto säästötilille jo palkkapäivänä. Esimerkiksi 10 prosenttia nettotuloista. Kun raha ei ole käytettävissä, säästöt kertyvät, ja kiusaus käyttää kaikki rahat pienenee. Mikäli suuri rahantarve yllättää rahat ovat kuitenkin säästötilillä tallessa.

Säästä viisaasti