Säästötilin avaaminen

 

Säästäminen TF Bankin Säästötilille on turvallista, tuottoisaa ja varasi ovat aina saatavillasi. TF Bankin pitkän, jo yli 30 vuoden kokemuksen sekä Ruotsin valtiollisen talletussuojan myötä varasi ovat varmasti turvassa. Säästötilimme korko on yksi markkinoiden parhaista eivätkä tallettamasi varat ole määräaikaan sidotut.

Säästötili on vaivatonta avata täyttämällä tilinavauslomake netissä. Kun olemme vastaanottaneet täyttämäsi lomakkeen, lähetämme sähköpostiisi ohjeet tilisopimuksen allekirjoittamiseksi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmeenteella. Säästötilisi voidaan avata, kun olemme vastaanottaneet allekirjoitetun tilisopimuksen.

Tutustu TF Bank Säästötilin hinnastoon, nostolomakkeeseen sekä yleisiin ehtoihin ja aloita säästäminen jo tänään. Tilinavauslomakkeen voit täyttää tällä sivulla.

Tilinavauslomake

Odota hetki

Signing in process

Henkilö- ja yhteystiedot

Täytä henkilö- ja yhteystiedot huolellisesti.

Age
Osoitetiedot

Säästötilin avaamiseksi tarvitsemme virallisen asuinosoitteesi.

Muut henkilötiedot

TF Bank noudattaa lakia rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä (2017:444) sekä raportointistandardeja maailmanlaajuisesta verotietojen vaihtamisesta (CRS & FATCA). Meillä on oltava riittävät tiedot asiakkaan toiminnasta, verovelvollisuudesta, taloudellisesta asemasta, asioinnista ja palvelujen käyttötarkoituksesta.

Arvioidut bruttotulosi vuodessa.

Oletko verovelvollinen Suomessa?

Olet FATCA lainsäädännön alainen, mikäli olet Yhdysvaltojen kansalainen, ns. green cardin haltija, asunnonomistaja tai muulla tapaa verovelvollinen Yhdysvalloissa.

Tiedot säästöistä

Tarvitsemme rahanpesuun liittyvien säädösten vuoksi lisäksi seuraavia tietoja talletettavien säästöjesi alkuperästä ja säästämisen käyttötarkoituksesta.

Mikä on säästämisen pääasiallinen tarkoitus?

Mikä on tallettamiesi varojen pääasiallinen alkuperä?

Oletko itse tilin tosiasiallinen edunsaaja?

Kuinka usein arvioit tekeväsi talletuksia?

Minkä suuruisia kertatalletuksia arvioit tekeväsi?

Kuinka usein arvioit nostavasi varoja tililtä?

Minkä suuruisia nostoja arvioit tekeväsi?

Pankkitiedot

TF Bank Säästötililtä nostetut rahat siirretään alla ilmoitulle nimissäsi olevalle vastatilille suomalaisessa pankissa.           

Tilinumerosi IBAN-muodossa
Pankkisi BIC-koodi
Poliittinen vaikutusvaltaisuus

Poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö (PEP) tarkoittaa ihmisiä, jotka toimivat vaikutusvaltaisessa asemassa julkisella toimialalla tai valtiossa (esimerkiksi valtionpäämiehet, hallitusten ministerit ja varajäsenet, varaministerit, korkeimman oikeuden, perustuslakituomioistuimen tai muun vastaavan oikeuselimen jäsenet, tilintarkastustuomioistuimen tai keskuspankkien johtokuntien jäsenet, suurlähettiläät, asiainhoitajat, puolustusvoimien korkea-arvoiset upseerit sekä valtionyritysten hallinto-, johto- ja valvontaelimen jäsenet) tai työskentelevät/ovat työskennelleet kansainvälisen organisaation johdossa (esim. YK, NATO, WTO).

Oletko poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö (PEP)?

Oletko poliittisesti vaikutusvaltaisen henkilön perheenjäsen tai läheinen yhtiökumppani?

Muut tiedot

Pankki saa lähettää minulle sähköpostitse ja tekstiviestitse ajankohtaista tietoa ja tarjouksia pankin tuotteista ja palveluista. Voin peruuttaa hyväksynnän milloin tahansa.

Vakuutan, että yllä antamani tiedot ovat oikein ja vakuutan, että olen lukenut TF Bank Säästötilin 25.5.2018 päivätyt yleiset ehdot. Olen lisäksi ottanut huomioon pankin tietosuojaselosteen ja tutustunut miten TF Bank käsittelee henkilötietojani.

   

   

  Talletuskorko: 0,50%
  (14.3.2019 lähtien)

  Säästötilin avausmaksu: 0 eur

  Säästötilin vuosimaksu: 0 eur

  Säästötilin lopettaminen: 0 eur, lopettamisen yhteydessä nostoon sovelletaan nostomaksua (1% summasta, jos väh. 3. nosto vuoden aikana. Kaksi ensimmäistä nostoa ovat maksuttomia)

  Tiliote: 0 eur

  Nosto tililtä: 2 maksutonta nostoa kalenterivuodessa, minkä jälkeen nostopalkkio 1% nostetusta summasta

  Maksimitalletus: 100 000 eur

  TF Bank Säästötili Yleiset ehdot (25.5.2018).

  YLEISET EHDOT (PDF)

  TF Bank Säästötili kuuluu Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin talletussuojalain (1995:1571) mukaisesti. Talletussuoja tarkoittaa, että jos talletusuojan piiriin kuuluva pankki asetetaan konkurssiin, on jokaisella asiakkaalla oikeus korvaukseen, joka suojaa 100 000 euroon asti tallettajan yhteenlasketut tileillä olevat talletusvarat kyseisessä pankissa.

  Ruotsin valtiovarainministeriö (Riksgälden/Swedish National Debt Office) maksaa korvauksen asiakkaille 7 pankkipäivän kuluessa konkurssipäätöksestä. Voit lukea lisää talletussuojasta osoitteessa

  riksgalden.se (ruotsiksi ja englanniksi).