Vuosikorko

0,50 %

Säästötilin kulut

0,00 €*

 *Kun nostoja vuodessa korkeintaan kaksi

Talletussuoja

100 000 €

 

Säästötili TF Bankilta

 

Säästötili korkealla korolla ilman määräaikaa

Säästötilimme on tarkoitettu sinulle, joka haluat säästää ilman rajoitteita. Talletetut varat ovat nostettavissa ilman määräaikaa, joten varasi ovat käytettävissäsi silloin, kun niitä tarvitset. Säästötilimme sopii siten säästämisesi tueksi riippumatta säästöaikasi pituudesta.

TF Bank Säästötilille talletetuille varoille maksetaan 0,50 % talletuskorkoa, joka on yksi markkinoiden korkeimmista. Säästötilille voit tallettaa korkeintaan 100 000 euroa, minimitalletusta ei ole. Tilin avaaminen sekä sulkeminen on maksutonta eikä tilistä veloitetaan mitään vuosimaksua. Myös tiliotteen tilaaminen on täysin kulutonta.

Säästötililtä voit tehdä kaksi maksutonta nostoa kalenterivuoden aikana. Kolmannesta nostosta alkaen veloitetaan nostopalkkio, joka on suuruudeltaan 1 % nostetusta summasta. Nostopalkkiota sovelletaan myös tilin sulkemisen yhteydessä, mikäli tililtä on ennen sulkemista nostettu jo kahdesti kuluvan kalenterivuoden aikana. TF Bank Säästötili on hinnoitelultaan edullinen, ja määrätietoiselle säästäjälle jopa täysin kuluton.

Säästötilin avaaminen on vaivatonta. Täytät vain tilinavauslomakkeen verkkosivuillamme ja lomakkeen vastaanotettuamme lähetämme sähköpostiisi ohjeet tilisopimuksen allekirjoittamiseksi. Allekirjoittaa voit verkkopankkitunnuksillasi. Säästötilisi voidaan avata, kun olemme vastaanottaneet allekirjoittamasi tilisopimuksen.

 

Turvallista säästämistä jo yli 30 vuoden kokemuksella

TF Bank Säästötili kuuluu Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin talletussuojalain (1995:1571) mukaisesti, mikä takaa sen, että varasi ovat varmasti turvassa. TF Bank toimii Suomessa sivuliikkeenä samoin kuin monet muut pankit, joiden pääkonttori on ulkomailla. Talletussuoja on siksi Ruotsin talletussuojajärjestelmän mukainen.

Mikäli talletussuojan piiriin kuuluva pankki asetetaan konkurssiin, on jokainen asiakas oikeutettu korvaukseen, joka suojaa 100 000 euroon asti tallettajan yhteenlasketut tileillä olevat talletusvarat kyseisessä pankissa. Jos talletussuojaan jouduttaisiin turvautumaan, ottaa Ruotsin valtiokonttori (Riksgälden)  yhteyttä asiakkaaseen ja maksaa korvauksen 7 työpäivän kuluessa. Asiakkaan ei siis tälläisessa tapauksessa tarvitse itse erikseen hakea talletussuojauskorvausta. 

TF Bank on vuonna 1987 perustettu ruotsalainen pankki, joka on listattu Tukholman pörssiin. TF Bank toimii tällä hetkellä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa, Saksassa, Itävallassa sekä Baltiassa. Voit lukea lisää TF Bankista täältä.

Avaa säästötili

 

korko säästötili

 

Näin aloitat säästämisen

TF Bank Säästötilin avaaminen on helppoa. Seuraa näitä neljää vaihetta.

 

1. Tutustu tiliehtoihin ja hinnastoon

Löydät tarkat tiedot säästötilistä näiltä sivuilta.

2. Täytä tilinavauslomake

Lomakkeen voi täyttää netissä. Vastaa kysymyksiin huolellisesti.

3. Allekirjoita tilisopimus

Sinulle toimitetaan tilisopimus. Allekirjoita se verkkopankkitunnuksillasi.

4. Säästä turvallisesti

Aloita turvallinen säästäminen uudelle säästötilillesi.

Avaa säästötili jo tänään


LISÄTIETOA TF BANK SÄÄSTÖTILISTÄ

  • Talletuskorko: 0,50% (14.3.2019 lähtien)
  • Säästötilin avausmaksu: 0 eur
  • Säästötilin vuosimaksu: 0 eur 
  • Säästötilin lopettaminen: 0 eur, lopettamisen yhteydessä nostoon sovelletaan nostomaksua (1% summasta, jos väh. 3. nosto vuoden aikana. Kaksi ensimmäistä nostoa ovat maksuttomia)
  • Tiliote: 0 eur
  • Nosto tililtä: 2 maksutonta nostoa kalenterivuodessa, minkä jälkeen nostopalkkio 1% nostetusta summasta
  • Maksimitalletus: 100 000 eur

 

Hinnasto / 14.3.2019 (PDF)

TF Bank Säästötili kuuluu Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin talletussuojalain (1995:1571) mukaisesti. Talletussuoja tarkoittaa, että jos talletusuojan piiriin kuuluva pankki asetetaan konkurssiin, on jokaisella asiakkaalla oikeus korvaukseen, joka suojaa 100 000 euroon asti tallettajan yhteenlasketut tileillä olevat talletusvarat kyseisessä pankissa.

Ruotsin valtiovarainministeriö (Riksgälden/Swedish National Debt Office) maksaa korvauksen asiakkaille 7 pankkipäivän kuluessa konkurssipäätöksestä. Voit lukea lisää talletussuojasta osoitteessa riksgalden.se (ruotsiksi ja englanniksi)

 

Kysyttävää? Asiakaspalvelumme auttaa

Asiakaspalvelijamme ovat käytettävissäsi jokaisena arkipäivänä. Soita asiakaspalveluumme jo tänään!

Tee viisas valinta